Poletne igre Taekwondoja

IMG_5484V soboto, 09.06.2018, smo organizirali poletne igre Taekwondoja na šolskem igrišču v Ivačni Gorici, na katerem se je zbralo 79 tekmovalcev. Od teh je 16 tekmovalcev tekmovalo v dveh disciplinah. V poligonu je bilo 48, v balinanju 24 in v borbah 23 tekmovalcev. Zavarovalnica Triglav je bila sponzor tega dogodka. Zelo smo ponosni, da smo dobili tako močnega sponzorja za naš klub. Igre, ki so v našem klubu že tradicionalne, se udeleži vsako leto več članov, njihovih staršev in prijateljev. Prav prijetno smo se pozabavali in družili. Za žar sta poskrbela Jože Brčan in Gal Maršič. Kaja Todić in Renata Mavrič sta v gozdu pripravili skriti zaklad za naše najmlajše. IMG_5527Najprej sta jih v gozd popeljali s smerokazi, ki so jih vodili vse bližje skritega zaklada. Seveda je bilo potrebno opraviti na smerokazu zapisane naloge. Ko so naši malčki prišli do zadnje točke, jih je pričakal zaklad, ki so ga zlahka odkrili. Posladkali so se z bombončki.

Nadaljevali smo s poligonom, ki je bil vrh našega druženja. Odgovorni za poligon so bili Benjamin Hukič, Maša Porenta, Klavdija Dremelj, Matic Porenta in Jure Bavdek. Vsi udeleženci poligona so dobili medalje za uspeh. Starši so istočasno imeli tekmovanje v IMG_5573balinanju. Za sojenje je bila odgovorna Polona in Andrej Zupančič. Letos prvič smo imeli še tekmovanje v borbah. Postavili smo ring in pripravljali elektronske ščitnike. Za elektroniko je bil zadolžen Timotej Todič, sodniško delo je opravila Renata Mavrič, za prijave in tekoč potek je skrbela Tija Dobrič. Z borbami so začeli starejši člani našega kluba začeli in navdušili tudi mlajše.

Na koncu pohvalimo ekipo staršev, ki so pomagali pri pripravah dogodka in pri pospravljanju: Katja Jakše, Nataša Zupančič, Jože Rozina in Goran Krijanovič.

REZULTATI:

Deklice 3 -4 leta:

 1. mesto Ronja Dežman Varga, 2. mesto Nika Ratajc, 3. mesto Anastazija Ivanovič in Glorija Rudolf Gagič

Deklice 6 let:

 1. mesto Verica Krijanovič, 2. mesto Julija Podlipec, 3. mesto Sigrund Vrhovec in Vida Napotnik 

Deklice 8,-10 let:

 1. mesto Zala Zupančič, 2. mesto Lea Podlipec in Mojca Maršič, 3. mesto  Tinkara Macur

Dečki 4 leta:

 1. mesto Nik Jereb, 2. mesto Nik Božiček, 3. mesto Antonijo Krijanovič in Tim Hrovat

Dečki 5 let:

 1. mesto Lenart Hribar, 2. mesto Žiga Jereb in Peo Krijanovič, 3 . mesto  Aljaž Arko

Dečki 6 let:

 1. mesto Žiga Macur, 2. mesto Filip Zupančič in Mark Šinkovec, 3. mesto Maksim Golcov , Nik Hrovat Vidmar in Vid Dežman Varga, 5. mesto Mark Ambrož, Jurij Jereb in Lev Jordan

Dečki 7 let:

 1. mesto Hugo Hajdinjak in Andrej Resanovič, 2. mesto Aleksej Von Achman, 3. mesto Ulrich Vrhovec, Maksim Mulh in Gašper Zorec,  5. mesto Vid Perme, Aleksandar Rudolf Gagič, Tristan Maj Udovič Bes, Ian Podobnik in Mark Podlipec

Dečki 8 let:

 1. mesto Maj Marinko, 2. mesto Domen Dremelj, 3. mesto Andraž Planko in Maks Šinkovec

Dečki 11 let:

 1. mesto Urban Macur, 2. mesto Jon Marinko

Odprta kategorija pomočnikov:

 1. mesto Klavdija Dremelj, 2. mesto Matic Porenta

Balinanje:

 1. mesto Tina Primc in Mateja Podlipec, 2. mesto Kris Horvat in Dejan Horvat, 3. mesto Ana Marija Jereb in Mojca Pikl

Sodelovali so še in ostali brez odličja:

Jure Bavdek in Klavdija Dremelj, Nataša Zupančič in Katja Jakše, Anže Golub in Aljoša Ivanovič, Tevž Olovec in Bojan Olovec, Sara Vidmar in Suzana Horvat, Matej Hrovat in Nik Hrovat, Filip Zupančič in Zala Zupančič,  Kenan Husejinović in Tija Dobrič, Sabina Lampič in Lea Podlipec, Igor Gagič in Petra Rudolf.

Pari v borbah so bili:

Gašper Zorec in Ian Podobnik, Maj Marinko in Pejo Krijanovič, Ditrich Vrhovec in Nik Božiček, Nik Hrovat Vidmar in Ulrich Vrhovec, Kenan Husejinović in Timotej Todić, Gal Maršič in Žan Zupančič, Mojca Maršič in Maks Brčan, Ulrich Vrhovec in Aleksander Rudolf Gagič,  Maks Brčan in Ian Podobnik, Filip Zupančič in Nik Hrovat Vidmar, Maks Brčan in Tibor Rozina, Aleksander in Glorija Rudolf Gagič, Žan in Nastja Zupančič, Ulrich in Ditrich Vrhovec, Pejo in Antonijo Krijanovič, Verica Krijanovič in Aleksej Von Achmann.

SLIKE

Darja Podpečnik